Hoveddel Side topp

NTE

NTE sin fibervirksomhet er desidert størst i Trøndelag, med en ambisjon om å vokse videre og dermed bidra ytterligere til digitaliseringen av Trøndelag og å redusere det digitale klasseskillet. Konsernet har systematisk bygd fiber hjem til trønderne i over 10 år. På denne tiden har selskapet hatt en vekst fra null til nærmere 40.000 fiberkunder i løpet av dette året, noe som tilsvarer mer enn 100.000 brukere. 10.000 av fiberkundene er i Trondheim og vi bygger nå videre sør for Trondheim: Klæbu, Orkanger, Melhus og Midtre Gauldal. Bredbåndsvirksomheten omsetter nå for rundt 350 millioner kroner og har passert 40 mill. kroner i resultat før skatt. Fibervirksomheten i NTE er organisert i NTE Marked.

NTE har lyktes spesielt godt med sin bygdefibermodell, hvor målet er å bidra til at det bygges fiberbasert kommunikasjonsnett også i ikke kommersielle områder. Dette skal skje gjennom et samarbeid mellom fylkeskommunen, kommuner og lokale lag, NTE og eventuelle andre samarbeidspartnere. Prosjektene forutsetter et betydelig lokalt engasjement, først gjennom at initiativet kommer fra lokale interesser, dernest gjennom økonomisk spleiselag og dugnadsinnsats. I tillegg forutsetter det at kommunen eller lokale interesser er pådrivere og tar en sentral posisjon for å få realisert de enkelte prosjektene.

Under konferansen Telecom World, som ble arrangert 28. september, ble NTE tildelt prisen som landets beste regionale og lokale bredbåndselskap i 2016. I oktober 2016 ble det klart at NTE og Altibox for syvende år på rad har de aller mest fornøyde kundene i bredbåndsbransjen. Dette kom frem i EPSI-undersøkelsen, som gjennomføres av uavhengige analysebyrået EPSI Norge.

Eltel

Eltel – en totalleverandør av Fiber og FTTH-prosjekter

«Vi vil utfordre og sette fokus på effektivitet i FTTH-utbygging ved å tilby kortere prosjektledetid, billigere, raskere og smartere utbygging samt mindre risiko i fiberutbyggingen»

Som en av Europas ledende leverandører av tekniske tjenester for fiber, elektrisitet og telekommunikasjon, har Eltel en avgjørende rolle for å hjelpe til å bygge fremtiden. Vi leverer tjenester som muliggjør informasjonsflyten, og dermed oppnår digitale tilkoblingsmuligheter og «the Internet of Things».
Eltels ambisjon er å drive innovative distribusjonsmetoder og standardisering av design og materiale - som igjen vil muliggjøre raskere utrulling av fiber. For å kunne organisere og gjennomføre et fiberprosjekt effektivt, har vi utviklet et unikt konsept  - Eltel Fiber Force.
Fibre Force er:
•    Eltels respons på den fremtidige utviklingen av Europas infrastruktur for telekommunikasjon.
•    Definisjonen på hvordan vi skal organisere vår FTTH organisasjon.
•    Vår felles innledning til; salg, roll-out tjenester og kvalitetssikringsprosesser, verktøy og metoder.
•    Hvordan vi beskriver vårt tilbud til våre kunder på en enkel og lett forståelig måte.

Hvor enn du ser er det informasjon om det digitaliserte framtidssamfunnet. Men, veldig lite er sagt om hvordan vi kommer dit.
For å koble sammen en sender til en mottaker, trenger du fiber. For å oppnå det vi ønsker med alle våre digitale dingser, trenger vi fiber. For å nå visjonen om et nytt åpent digitalt samfunn, trenger vi fiber. Får å delta i framtiden, trenger vi fiber.

Les mer på vår hjemmeside www.eltelnetworks.no og www.fibrefuture.no

Hexatronic

Hexatronic AS er en del av Hexatronic Group, en gruppe selskaper spesialisert på tekniske løsninger innen fiberoptisk kommunikasjon. Vi leverer produkter og løsninger for fiberoptiske nett. Ved å samle alle produktene fra de ulike selskapene i konsernet under et tak i Norge tilbyr vi et komplett sortiment. Hexatronic har egen produksjon av fiberkabel, rør, kobberkabel, mekanikk og installasjonsmateriell.

Smallworld

Smallworld Systems AS leverer komplette løsninger for nettinformasjon til alle prosesser hos en moderne telekomoperatør. Smallworld er basert på GE Grid Systems' ledende GIS-teknologi, fleksible verktøy og arkitektur. Smallworld er en velkjent løsning som brukes av verdenskjente kommunikasjonsleverandører og gjør at de effektivt kan drifte og utnytte sine nettverk. I Norge er blant andre Broadnet, Telenor og Get brukere av Smallworldløsninger.

Kong Arthur

Kong Arthur bygger sin visjon på de 3 kjerneverdier: inkluderende, troverdig og nyskapende. Våre fokusområder er:

  1. Innovasjon - Arbeid smartere, tenk smartere, bruk smartere løsninger i kombinasjon med det du allerede har.
  2. Systemutvikling - Vi hjelper deg fra ide til å fullføre - sammen kan vi løse dine utfordringer.
  3. Integrering - Med vår kompetanse får vi dine løsninger til kommunisere sammen og nå nye høyder.
  4. Tjenester - Vi tilbyr erfarne konsulenter med solid kompetanse på Netadmin gjennom flere på vellykkede leveranser. I tillegg tilbyr vi bred kompetanse med mange års erfaring i den norske bredbåndsbransjen.
    Sammen skaper vi nye verdier gjennom endring, kompetansedeling og kreativitet.
    Kong Arthur har kontorer i Brumunddal, Gjøvik og Lillehammer og eies av de ansatte.

Netadmin Systems
Netadmin Systems AB er et svensk selskap som utvikler og markedsfører NetAdmin Nine - programvare som hjelper operatører til vekst og overgang til fibernett. Netadmins løsninger gjør det enklere å lansere nye tjenester, øke effektiviteten og forbedre kundeopplevelsen. Med mer enn 10 års erfaring i markedet har Netadmin Systems levert løsninger til mer enn 75 kunder i over 15 land over hele verden.

 

GET TDC

Nettside

TDC i Norge er et resultat av sammenslåingen mellom TDC Norge og Song Networks i 2004. Selskapet inngår i TDC konsernet, som er Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på ca 31,83 milliarder NOK (2015).

TDC i Norge har blitt en betydelig aktør i det norske og nordiske telekommunikasjonsmarkedet. Over eget eid DSL- og fibernettverk tilbyr TDC det samme tjenestespekteret i Norge, Sverige og Danmark med garanterte servicenivåer, sentral overvåkning og koordinert salg og markedsføring. Vi beviser vår nordiske styrke ved å gi kundene våre en tett oppfølging og en solid markedsinnsikt ved lokal tilstedeværelse. Selskapet har bygget nettverk i og rundt 80 av de største byene i Norden. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et langdistansenettverk som utgjør ett av Europas raskeste nett.

TDCs dominans i det nordiske markedet ble ytterligere forsterket i november 2014, da TDC fikk godkjent kjøp av Get. TDC ble med dette suverent størst i Norden på TV, nest størst på bredbånd, og Nordens tredje største aktør på mobil.

TDC har etter kjøpet av Get 80 000 kilometer med høyhastighet infrastruktur, egne linjer til USA og Europa, og ca 9 millioner abonnement, hvorav 6,4 av disse er i privatmarkedet. I Norge hadde TDC og Get i 2014 samlet sett en omsetning på 3,6 milliarder NOK og 1,4 milliarder NOK i EBITDA. Hele 785 av denne EBITDAen ble brukt på investeringer i 2014.

TDC Wholesale

TDC Wholesale er Nordens mest erfarne og komplette leverandør av telekom-tjenester til internasjonale og nasjonale operatører, lokale netteiere, systemintegratører og partnere. Vårt hovedfokus er å levere kvalitetstjenester med høy funksjonalitet og driftsstabilitet, produsert over egen infrastruktur og tjenesteplattform. TDC utnytter alle aksessformer som fiber, DSL, HFC, radio linjer og mobil, for å kunne levere stabile tjenester på den best tilgjenglige infrastrukturen. TDC samarbeider tett med lokale netteiere der vi selv ikke har egen infrastruktur fremfor å investere i konkurrerende nett i våre partneres regionale områder.

TDC Wholesale et stort utvalgt av tjenester til våre partnere innen både tale og data:

Tale: 
SS7/SIP interconnect for International og nasjonal termminering
SIP trunk
Direkte aksess
Mobil
Konsepter/integrasjon for voice enabling av Skype for Business løsninger

Data: 
WDM internasjonalt, nasjonalt og lokalt
SDH
E-VPN
IP-VPN
Secure Cloud Access
Internett transitt og Access
Ddos protection

En rekke tilleggstjenester og CPE Management options.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn