Hoveddel Side topp

Velkommen til Frankfurt 25. - 27. oktober 2022!

 
Høstens stormønstring for bredbåndsbransjen arrangeres denne gang i Frankfurt på hotellet Scandic Frankfurt Museumsufer.
Rundt 200 deltakere fra bl.a. ca. 40 operatører, og over 20 foredragsholdere er ventet å delta på konferansen.
Over 180 er allerede påmeldt!
Her har du en unik mulighet til å utvide både kunnskapen og nettverket ditt, og få nye impulser i inspirerende samvær med bransjekolleger, leverandører og premissgivere.
– Og selvsagt å få se byen Frankfurt, som har både en flott skyline og en sjarmerende gamleby.

Telecom World i Frankfurt forsetter og utvikler debatten vi startet på Lillehammer om veien videre for norske fiberoperatører. Hvilke valg har de mellomstore og hva gjør egentlig de største nå? Både IKT-Norge og en rekke operatører røper litt om sin strategi. Selvsagt blir spørsmålet om åpne nett behørig adressert. Noen har tatt dristige valg allerede. Denne gang får vi høre om bl.a. Trollfjords ekspansjon i nord og hvorfor IP-Only fosser fram i Sverige.

Et sentralt spørsmål er FMC – fast mobil konvergering. Hva skjer når 5G kommer som en forlengelse av fiberen? Her vil vi fra mange ulike hold i inn og utland belyse nye tjenester med hovedvekt på private lokale nett som vi vil se de første av neste år. Hva krever 5G i bedriftsmarkedet av lokal kompetanse hos operatørene? Er private 5G-nett bare for megabedrifter?

Endelig får vi en sikkert heftig debatt om fast trådløst bredbånd (FTB-FWA). Hva skjer når 30 Mbps FTB i Trøndelag står i veien for fullverdig fiber? Er FTB en effektiv blokkering av gigabittilbud til alle – eller vil det være realistisk med slik kapasitet også der det bor få. Blir FTB med tiden et fullverdig alternativ til fiber?

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn