Hoveddel Side topp

Eltel

Eltel – en totalleverandør av Fiber og FTTH-prosjekter

«Vi vil utfordre og sette fokus på effektivitet i FTTH-utbygging ved å tilby kortere prosjektledetid, billigere, raskere og smartere utbygging samt mindre risiko i fiberutbyggingen»

Som en av Europas ledende leverandører av tekniske tjenester for fiber, elektrisitet og telekommunikasjon, har Eltel en avgjørende rolle for å hjelpe til å bygge fremtiden. Vi leverer tjenester som muliggjør informasjonsflyten, og dermed oppnår digitale tilkoblingsmuligheter og «the Internet of Things».
Eltels ambisjon er å drive innovative distribusjonsmetoder og standardisering av design og materiale - som igjen vil muliggjøre raskere utrulling av fiber. For å kunne organisere og gjennomføre et fiberprosjekt effektivt, har vi utviklet et unikt konsept  - Eltel Fibre Force.

Fibre Force er:
•    Eltels respons på den fremtidige utviklingen av Europas infrastruktur for telekommunikasjon.
•    Definisjonen på hvordan vi skal organisere vår FTTH organisasjon.
•    Vår felles innledning til; salg, roll-out tjenester og kvalitetssikringsprosesser, verktøy og metoder.
•    Hvordan vi beskriver vårt tilbud til våre kunder på en enkel og lett forståelig måte.

Hvor enn du ser er det informasjon om det digitaliserte framtidssamfunnet. Men, veldig lite er sagt om hvordan vi kommer dit.
For å koble sammen en sender til en mottaker, trenger du fiber. For å oppnå det vi ønsker med alle våre digitale dingser, trenger vi fiber. For å nå visjonen om et nytt åpent digitalt samfunn, trenger vi fiber. Får å delta i framtiden, trenger vi fiber.

Les mer på vår hjemmeside www.eltelnetworks.no og www.fibrefuture.no

Kong Arthur

Bredbånd fra A til Å

Vårt nye konsept «Bredbånd fra A til Å» består av en totalløsning som inkluderer OSS-/BSS-løsning for effektiv styring av FTTH-nettverk basert på Netadmin Nine fra Netadmin Systems AB, nye moduler og totalintegrerte bestillings- og fakturaløsninger fra Kong Arthur og faktura- og kundeservicetjenester levert fra Lindorff.
Løsningen tar sikte på å automatisere virksomheten, gi økt kundetilfredshet og derigjennom forbedret lønnsomhet.  Vi leverer nøkkelferdige løsninger til ditt bredbåndsselskap.
Våre løsninger er basert på system- og tjenesteleveransene fra Eidsiva bredband.

Netadmin Systems AB

Netadmin Systems AB utvikler og markedsfører Netadmin Nine - en programvareløsning som muliggjør smertefri vekst for fibernettvirksomheter. Løsningene reduserer tid til marked, eliminerer nedetid og øker kundeopplevelsen. Med mer enn 14 års erfaring i fibermarkedet, og over 80 kunder over hele verden, tilbyr Netadmin programvareløsninger for en lynrask verden.

Kong Arthur

Vi er Netadmin Systems AB sin prefererte partner i Norge og kan tilby leveranseprosjekter som nøkkelferdige løsninger. Vårt telecom-team består nå av 10 ansatte og vi tilbyr tjenester innenfor områdene: Rådgivning og veiledning, support på system og teknologi, Integrasjoner – nyutvikling og vedlikehold, kundetilpasninger, migreringer fra / til andre systemer, designertjenester og opplæring.

Lindorff

Lindorff håndterer prosessen fra mottak av fakturagrunnlag, gjennom produksjon, distribusjon, reskontroføring, purreservice og misligholdshåndtering. Gjennom hele prosessen kan vi i tillegg yte kundeservice ut mot sluttkundene. Vi kan tilby samtlige av dagens mest brukte distribusjonskanaler. Fakturaene produseres i ønsket layout og med ditt selskaps profil og logo. Distribusjonen til sluttkunden vil utføres via de kanaler som er mest effektive og kostnadsbesparende som f.eks. EHF, Vipps Faktura, AvtaleGiro og/eller eFaktura.Altibox

Norgesmester på fiber

Mengden datatrafikk sprenger nye grenser hver dag, og med fiber sikrer vi oss morgendagens motorvei for kommunikasjon. Altibox-partnerskapet har over ti års erfaring som Norges ledende innen fiberteknologi, og ingen andre kan måle seg med oss når det kommer til fart og kapasitet.

Altibox var først i Norge med fiber til privatmarkedet. I 2002 satte vi oss et mål om 28 000 kunder innen 2017. I oktober 2013 passerte vi 330 000 kunder, alle med fiber helt inn til husveggen. I følge EPSI har vi de tre siste årene hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen både digital-tv og bredbånd. Våre produkter har flere ganger blitt kåret til best i test av norsk presse, og i februar 2012 utropte organisasjonen Fibre-to-the-home Europe Altibox til Europas beste fiberoperatør. Vi satset riktig i 2002, og våre kunder er rustet for framtidens brede krav

Gode produkter og lokal tilstedeværelse

Tre kriterier står bak Altibox' suksess: å bygge infrastruktur, å kunne håndtere et stort kundevolum og å utvikle kvalitetsprodukter innen telekommunikasjon. Og der våre lokale partnere, mange av dem kraftselskaper, har flere tiårs erfaring med å bygge infrastruktur og har solide rutiner på håndtering av store kundemasser, har Altibox spisskompetanse på å utvikle innovative og innholdsmessig gode telekomprodukter.

Standard opp- og nedlastingshastighet i 2004 var 4 mbits/s. I 2011 var du som kunde sikret 25 mbits/s. Allerede i 2005 lanserte vi TV 2 Sumo og filmleie på dekoderen vår, og to år senere ga vi kundene hjemmesentral med innebygget trådløs router. I 2008 kunne du spole tilbake og ta opp programmer med vår PVR-dekoder, og vår unike og komplette fotballpakke revolusjonerte fotballfrelstes tv-hverdag i 2009. I 2011 var vi den første i Norge til å lansere en pakke med dine mest kjære lineære tv-kanaler på datamaskinen, nettbrettet og mobilen vai Altibox Chill.

Samfunnsbyggeren

I tillegg til å levere framtidens tv-, IP-telefoni- og internettprodukter over fiberkabelen, setter Altibox også betydelige spor i samfunnet. Våre kloke hoder spiller en viktig rolle i utviklingen av velferdsteknologien som skal hjelpe eldre og mennesker med spesielle behov til å bli hjemme lengre. Vi sponser et bredt utvalg av aktiviteter som utvikler morgendagens norske talenter, som for eksempel fotballturneringen Norway Cup, datatreffet The Gathering og sjakkturneringen Norway Chess. På 46 år fra 1960 til 2006 økte klesforbruket for den gjennomsnittlige nordmann med 80 prosent. Til sammenligning økte den totale internettrafikken i Altibox' sørlige nett med 87 prosent på ett år i 2010. Framtidens viktigste forbruksvare kommer ikke til å være kaffe, sukker eller sko, men megabytes. Og med fiber fra oss er du klar for denne framtiden.

Smallworld

Smallworld Systems AS leverer komplette løsninger for nettinformasjon til alle prosesser hos en moderne telekomoperatør. Smallworld er basert på GE Grid Systems' ledende GIS-teknologi, fleksible verktøy og arkitektur. Smallworld er en velkjent løsning som brukes av verdenskjente kommunikasjonsleverandører og gjør at de effektivt kan drifte og utnytte sine nettverk. I Norge er blant andre Broadnet, Telenor og Get brukere av Smallworldløsninger.

Emtelle

Med over 30 års erfaring innen telekommunikasjonsindustrien er Emtelle en ledende global produsent av blåste fiber og kanaliserte nettverksløsninger. Vi har en bevist track record, og et rykte for eksemplarisk kundeservice.

Historien til telekommunikasjon og naturen til vårt selskap er tett knyttet. Etter hvert som vi har reagert på endringer i teknologi, etterspørsel etter marked og kundeforventning, har vår innovasjon, utvidelse og utvikling igjen bidratt til å forme bransjen.

Vi har ikke bare utviklet oss som et direkte resultat av telekommunikasjon. Vår innovative og fremtidsrettet tilnærming til løsning av problemer for kundene har sikret at vi er en ledende forkjemper for moderne telekommunikasjon og en global markedsleder innen flere sektorer.

Når det gjelder erfaring, produksjonsvolum og innovasjon, er Emtelle bransjeleder innen plastrør for telekommunikasjonssektoren og vannrør. Som den første høyvolumsprodusenten i verden av blåst fiberrør, er Emtelles ekspertise uovertruffen. Over 30 års historie som leverandør har formet den høye kvaliteten på produktet vårt, og har hjulpet oss med å utvikle det mest omfattende og proaktive kundeserviceprogrammet mulig.

Get TDC

Nettside

TDC i Norge er et resultat av sammenslåingen mellom TDC Norge og Song Networks i 2004. Selskapet inngår i TDC konsernet, som er Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på ca 31,83 milliarder NOK (2015).

TDC i Norge har blitt en betydelig aktør i det norske og nordiske telekommunikasjonsmarkedet. Over eget eid DSL- og fibernettverk tilbyr TDC det samme tjenestespekteret i Norge, Sverige og Danmark med garanterte servicenivåer, sentral overvåkning og koordinert salg og markedsføring. Vi beviser vår nordiske styrke ved å gi kundene våre en tett oppfølging og en solid markedsinnsikt ved lokal tilstedeværelse. Selskapet har bygget nettverk i og rundt 80 av de største byene i Norden. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et langdistansenettverk som utgjør ett av Europas raskeste nett.

TDCs dominans i det nordiske markedet ble ytterligere forsterket i november 2014, da TDC fikk godkjent kjøp av Get. TDC ble med dette suverent størst i Norden på TV, nest størst på bredbånd, og Nordens tredje største aktør på mobil.

TDC har etter kjøpet av Get 80 000 kilometer med høyhastighet infrastruktur, egne linjer til USA og Europa, og ca 9 millioner abonnement, hvorav 6,4 av disse er i privatmarkedet. I Norge hadde TDC og Get i 2014 samlet sett en omsetning på 3,6 milliarder NOK og 1,4 milliarder NOK i EBITDA. Hele 785 av denne EBITDAen ble brukt på investeringer i 2014.

TDC Wholesale
TDC Wholesale er Nordens mest erfarne og komplette leverandør av telekom-tjenester til internasjonale og nasjonale operatører, lokale netteiere, systemintegratører og partnere. Vårt hovedfokus er å levere kvalitetstjenester med høy funksjonalitet og driftsstabilitet, produsert over egen infrastruktur og tjenesteplattform. TDC utnytter alle aksessformer som fiber, DSL, HFC, radio linjer og mobil, for å kunne levere stabile tjenester på den best tilgjenglige infrastrukturen. TDC samarbeider tett med lokale netteiere der vi selv ikke har egen infrastruktur fremfor å investere i konkurrerende nett i våre partneres regionale områder.

TDC Wholesale har et stort utvalgt av tjenester til våre partnere innen både tale og data:

Tale: 
SS7/SIP interconnect for International og nasjonal termminering
SIP trunk
Direkte aksess
Mobil
Konsepter/integrasjon for voice enabling av Skype for Business løsninger

Data: 
WDM internasjonalt, nasjonalt og lokalt
SDH
E-VPN
IP-VPN
Secure Cloud Access
Internett transitt og Access
Ddos protection

Pluss en rekke tilleggstjenester og CPE Management options.

gettdc.no/

Ruckus wireless

Ruckus Networks, et ARRIS-selskap, omdefinerer hvordan vi tenker på nettverk rundt om i verden. Med våre partnere bygger vi sikre kablede og trådløse nettverk for organisasjoner som fokuserer på tilkoblingsopplevelser for sluttbrukere, enkelhet og lavere kostnad per forbindelse.

Siden 2004 har Ruckus hatt markedets mest innovative antenneteknologi hvilket har gjort oss til et naturlig valg ved store arrangementer som VM og OL. Der andre produsenter stoler på rundstråleantenner, har Ruckus stor suksess med bruk av deres adaptive antenneteknologi. Teknologien gjør det mulig å bruke aksesspunktenes interne antennepaneler for å lede signalene til individuelle klienter / brukere, noe som gir en helt annen ytelse enn hva de "tradisjonelle" aksesspunktene leverer. Ruckus tilbyr Wi-Fi, switcher, cloud og software-produkter til mobiloperatører, bredbåndsleverandører og andre foretak over hele verden.

Våre løsninger er bygget for å gjøre det mulig for tjenesteleverandører å levere trådløse tjenester med høy ytelse, men med betydelig lavere kostnader og kompleksitet sammenlignet med konvensjonelle alternativer. Administrerte tjenester, offentlig Wi-Fi og offloading av datatrafikk er bare noen av våre områder med omfattende kompetanse. Vår portefølje inkluderer også sikker og automatisert pålogging, lokasjonsbaserte tjenester, fremadrettede LTE-løsninger, optimalisert Wi-Fi-calling, IoT-management og funksjonaliteter som er viktige for at det skal bli en god opplevelse å bruke og drifte nettverket.

Du kan lese mer om oss her: https://www.ruckuswireless.com/solutions

 

Ruckus Wireless

nlogic

nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og vedlikehold av nettverks- og datasenterløsninger. Vi leverer til kunder som bygger og utvikler bredbåndsnett, telekom nettverk og datasenter, samt til kunder med kritiske nettverk.

nLogic sine løsninger gir deg muligheten for å legge grunnlaget for virksomhetens digitalisering og forretningsutvikling, med reduserte it-kostnader. Vi er kundenes støttespillere, diskusjonspartnere og ekstra kapasitet, og har kompetansen kundene selv mangler. nLogic har mange års erfaring og de beste referanser. nLogic tilbyr konsulenttjenester innenfor alle faser, samt opplæringstjenester via kurs og tilpassede seminarer. Gjennom å tilby bransjeerfaring og et bredt spekter av support-tjenester ønsker vi å tilby en førsteklasses opplevelse for våre kunder – med de løsningene vi så lidenskapelig tror på.

 

nlogic.no/
Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn