Hoveddel Side topp

Dag 2: Torsdag 24. oktober

Rekkefølgen på foredragene er ikke endelig bestemt

Bedriftsmarkedet – 5G, fiber og nye tjenester

I første fase vil 5G-operatørene i Norge rette mye oppmerksomhet mot bedrifts- og offentlig marked. Allerede er havbruk, autonome skip, entreprenørbransjen og helsesektoren med i piloter. Dette indikerer økt konkurranse i B2B-markedet. Samtidig skaper kobbersaneringen store utfordringer for mange bedrifter. Hvilken posisjon tar kraftbransjen i 5G og AI. Kraftbransjen er alt implisert i droneprosjekter og har betydelige lukkede mobilnett i drift. Får vi tettere samarbeid mellom systemintegratorer og fiberselskapene?

Kl. 09.30

Jan Morten Ruud – Partner i Analysys Mason

Blir 5G en konkurrent til fiber i bedriftsmarkedet?

Kl. 09.55

Erik Korvald – CEO i BKK Digitek

BKKs perspektiv i bedriftsmarkedet

Erik er ansvarlig for BKKs bredbåndsatsing herunder adm. direktør for BKK Digitek. BKK er totalleverandør av fiberbasert infrastruktur og kommunikasjonsteknologi til det profesjonelle markedet på Vestlandet. Selskapet er regionalmarkedsleder på fiberleveranser i sitt segment og har en betydelig andel av de største virksomhetene i Hordaland som kunder.

Kl. 10.20

Kl. 10.45

Kl. 11.10

Kl. 11.35

Kl. 11.50

Intervju med Eimund Nygaard – konsernsjef i Lyse

Eimund er konsernsjef i Lyse som eier Altibox og en rekke operative fiberselskaper. han er også styreleder i bransjeorganisasjon Norsk Energi og styremedlem i Norges forskningsråd. Via disse funksjonene har han betydelig innflytelse på både Lyses og kraftbransjens bredbåndsatsing.

Kl. 12.00

Intervju med Ove Fredheim – bedriftsmarkedsdirektør i Telenor Norge

Ove er leder for Telenors bedrifstmarked og som sådan også medansvarlig for mye av første fase i 5G-satsingen. Ove Fredheim har vært ansatt i Telenor siden 1992. Han har hatt en rekke lederstillinger innenfor produkt og marked i forskjellige Telenor selskaper, blant annet som administrerende direktør for Telenor Ungarn og Telenor Serbia og Montenegro.

Kl. 12.10

Intervju med Abraham Foss – administrerende direktør i Telia Norge

Abraham er administrerende direktør for Telia Norge og som sådan også leder for bredbåndsleverandøren Get. Han sitter også i konsernledelsen i Telia. Før Foss kom til Telia jobbet han i mange år som blant annet leder for Telenors bedriftsmarkedsdivisjon.

Kl. 12.20

Intervju med Martin Lippert, konsernsjef i GlobalConnect

Martin Lippert ble i 2013 ansatt som toppsjef i Broadnet og kom da fra jobben som konserndirektør i TDC i Danmark. Lippert sitter fra før i styret i Global Connect. Han er nå konsernsjef i det fusjonerte Global Connect-selskapet med 3,2 milliarder kroner i omsetning samlet i Norge, Danmark og Tyskland.

Kl. 12.30

Paneldebatt

Kl. 13.00

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn