Hoveddel Side topp

Dag 2: Onsdag 18. april

Rekkefølgen på foredragene er ikke endelig bestemt

Fiber og 5G; nytt marked og nye partnerskap

5G vil være driveren for fiberutbygging etter 2020. Vi får også et helt nytt tjenestespekter målrettet mot ulike næringer. Hvordan vil det påvirke de ulike operatørene? Hvilke muligheter har fiberoperatørene?

Kl. 09.30

Mer informasjon kommer

Foredragsholder: Laxmi Akkaraju, Chief Strategy Officer i GSMA

Strategidirektør Laxmi Akkaraju i GSM Accociations bli en av innlederne på Telecom World i Berlin 18. april. 1. september i fjor ble Laxmi Akkaraju strategidirektør i verdens viktigste mobilorganisasjon – GSM Associations (GSMA). Etter mange år i Norge først i Holthe Conculting og så i Evry, har indiske Laxmi Akkaraju framstått som en av Norges fremste teknologi-kvinner. Hennes brede erfaring både fra USA (blant annet Intel), India og Evrys internasjonale virksomhet har gitt 47-åringen en særdeles bred internasjonal erfaring. Mobil innovasjon mot 5G, vil være hennes fokus.

Kl. 09.50

5G – nye partnerskap i en ny televerden

Foredragsholder: Ove Fredheim, Leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge

Ove Fredheim har vært ansatt i Telenor siden 1992. Han har hatt en rekke lederstillinger innenfor produkt og marked i forskjellige Telenor selskaper, blant annet som administrerende direktør for Telenor Ungarn og Telenor Serbia og Montenegro. Før han kom til Telenor jobbet han innen IT med salg og konsulentvirksomhet.

Ove Fredheim har en mastergrad i markedsføring og ledelse fra BI og har en fire-årig bachelorgrad innen økonomi og ledelse.

Kl. 10.10

Fiberpartnerskap i en 5G verden

Foredragsholder: Dag Wigum, VP Chief Technology Officer (CTO) Telia Norge

Dag Wigum er oppvokst på Kolbotn og begynte som CTO i Telia Norge april 2017. Wigum har tidligere vært CEO i Schibsted Payment, CIO/CTO i Schibsted ASA, Orkla Media Digital, Fjord Seafood, Eniro, Scandinavia Online (SOL) og Oslonett.

Wigum er utdannet innen informasjonsteknologi og psykologi fra Universitetet i Oslo og NKI Datahøgskolen.

kl. 10.30

Kl. 10.40

Trådløst, 5G og fiber – hånd i hånd!

Foredragsholder: Eirik Gundegjerde, Direktør for Strategiske prosjekter i Lyse

Eirik Gundegjerde, er Direktør for Strategiske prosjekter, og leder for tiden 5G/mobilitets prosjektet i Lyse/Altibox. I tillegg har han ansvaret for Lyses relasjon med Universitetet i Stavanger, og aktiviteter under paraplyen Campus Lyse. Gundegjerde har en bachelor fra Rogaland distriksthøyskole (nå UiS), og en videreutdanning innenfor masterutdanningen i informatikk samme sted. Gundegjerde har, og har hatt, en rekke posisjoner og styreverv innenfor Lysesystemet. Han innehar også styreverv i Nordic Edge, SEdevices, AlbaSmart, Valide Invest, «Norwegian Smart Care Cluster», NHO Rogaland og Sandnes Ulf.

Kl. 11.00

Mer informasjon kommer

Foredragsholder: GET TDC

Kl. 11.20

Paneldebatt

Kl. 11.40

Kl. 11.50

Fra produksjonsbedrift til kunnskapsbedrift

Foredragsholder: Steffan Larsen, Head of FTTH i Eltel Networks Norge

Kl. 12.10

Ny driftsløsning med bestillings- og faktureringstjeneste for norske bredbåndsselskap

Foredragsholder: Håkan Nilhammar, Sales Director Netadmin

Telecombransjen har mest fokus på teknikk og bra er det, men fakturaer og lønn skal også betales. Gode bestillings- og fakturasystemer som henger sammen med driftssystemet blir viktigere og viktigere etter hvert som tilbudet fra bredbåndsselskapene utvides til bla filmleie, andre tidsbegrensede tjenester etc. etc.

Kl. 12.20

Mer informasjon kommer

Foredragsholder: TBA

Kl. 12.40

5G og fiber i et lokalt perspektiv

Foredragsholder: Nandor Helgheim, Administrerande direktør Enivest

Kl. 13.00

Kl. 15.00

Aktivitetstur/sightseeing (NOK 995,-)

Bli med på en rundtur i Berlin, en reise i europeisk moderne historie, som avsluttes med forfriskninger og fantastisk utsikt fra 207 m høyde i TV-tårnet ved Alexanderplatz. 

Kl. 20.00

Middag

Middag på Brauhaus Lemke am Alex like ved Alexanderplatz.
Ølsommelier med stand og mulighet for øl-smaking.

Side bunn
Sidebunn