Hoveddel Side topp

Dag 1: Onsdag 3. april

Rekkefølgen på foredragene er ikke endelig bestemt

Fiber og 5G i øst

Øst-Europa ligger foran mange land i Vest-Europa. Hva skjer egentlig i Russland? Skal Nord-Norge får en forbindelse til Murmansk? Hva skjer i Tsjekkia? Er Norge lykkeligere med sin fiber enn svenskene?

Kl. 13.00

Kl. 13.45

Foredragsholder: Rupert Wood, Research Director, Analysys Mason

Rupert er Analysys Masons ledende analytiker for Operator Investment Strategies, Network Traffic og Spectrum forskningsprogrammer. Han har lang erfaring med å gi råd til toppledelse om strategiske spørsmål. Rupert har doktorgrad fra Universitetet i Cambridge, hvor han var en foreleser før han kom til Analysys Mason.

Kl. 14.05

Foredragsholder: TBA

Kl. 14.25

Foredragsholder: TBA

Kl. 14.45

Foredragsholder: Mikael Ek, VD, Svenska Stadsnätföreningen

Mikael har tidligere vært salgsdirektør i Eltel Networks og hatt flere ulike lederstillinger i Telia, blant annet som salgsdirektør for Telias bredbåndssatsning i begynnelsen av 2000-tallet.

Kl. 15.05

Innhold, Google og tele

I Sverige kjøper Telia seg opp i innholdsbransjen (Bonnier). Bør nasjonalt innhold slå seg sammen med nasjonal tele for å demme opp mot GAFA? Facebook og Google vil dominere transatlantisk fiber. Vil de overta grossistmarkedet for bredbånd? Truer de f.eks. Telia og Telenor på sikt?

Kl. 15.20

Foredragsholder: TBA

Kl. 15.40

Foredragsholder: TBA

Kl. 16.00

Foredragsholder: Bjarne Andre Myklebust, distribusjonssjef, NRK

Bjarne har mer enn 20 års erfaring fra medie og kringkasting, og var tidligere nettsjef og redaktør for nrk.no og yr.no. I mars 2014 ble Myklebust kåret som den mest innflytelsesrike personen innenfor den «nye TV-industrien» i Norden av VOD Professional.com.

Kl. 16.20

Foredragsholder: Nina Vesterby, administrerende direktør, Egmont Publishing

Nina Vesterby er fra 1. januar 2019 ansatt som administrerende direktør i Egmont Publishing. Hun kommer fra stillingen som daglig leder i bredbåndselskapet Homenet, som er en del av EQT-eide Broadnet.

Kl. 16.40

Kl. 16.55

Foredragsholder: Harald Krohg, CEO, Telenor Global Wholesale

Harald har vært i Telenor siden 1994, og har hatt en rekke lederstillinger i Telenor-konsernet.

Kl. 17.15

Foredragsholder: TBA

Kl. 17.25

Paneldebatt

Kl. 20.00

Vordrink og middag på hotellet

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn